Privat feriebolig Fränkische Schweiz

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Fränkische Schweiz hos Vacasol.
Vælg mellem 231 sommerhuse
feriebolig fränkische_schweiz_136-DBA117

Du finder nemt en dejlig feriebolig Fränkische Schweiz her på siden

En privat feriebolig Fränkische Schweiz til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som det spændende ferieområde byder på. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Fränkische Schweiz, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Fränkische Schweiz til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Fränkische Schweiz er et natursmukt område med masser af seværdigheder og muligheder for en aktiv ferie. Her kan I cykle, vandre, golfe, fiske og meget mere. Regionen kaldes også Borgenes land, da her er mere end 170 borge og borgruiner på få kvm. Besøg også de fascinerende drypstenshuler, hvoraf nogle stadigt er aktive. Her er også masser af bade og svømmehaller, indkøbscentre og spændende butikker samt en historisk dampbane, hvor I kan hygge jer på en nostalgisk tur gennem landskabet.

Blandt de mange seværdigheder i Fränkische Schweiz er drypstensgrotten Teufelshöhle, der er den største af de ca. 1000 grotter i området. Er I historieinteresseret eller kan I bare godt lide borge og -ruiner, er her ca. 170 af slagsen. Landskabet her er præget af klippeformationer, store skovområder og enge, og en cykeltur her er en skøn oplevelse. Vil I gerne fiske, sejle i kano eller kajak, eller hvad med en tur på vandcykel - Pottenstein er stedet, hvor stort set alle former for fysisk udfoldelse er muligt. 

Holder I ferie i Fränkische Schweiz får I masser af skønne naturoplevelser. Området er ideelt til en aktiv friluftsferie, og rundt i landskabet er her en stor koncentration af borge og ruiner, drypstenshuler og badesøer. I kan også tage på tur med Die Dampfbahn Fränkische Schweiz rundt i det smukke landskab. Lad jer også imponere af rovfugleshowet på Die Falknerei Burg Rabenstein.

Fränkische Schweiz er rig på borge, drypstenshuler, museer og muligheder for aktiv ferie i det fri, så området er et godt valg, uanset hvilken form for aktiviteter, I kan li' i jeres ferie. Drypstenshulerne er naturlige kunstværker, og der findes mere end 1000 i Fränkische Schweiz. Den største er Teufelshöhle, og den flotteste blandt de stadigt aktive er Sophienhöhle, der ligger tæt på Burg Rabenstein, der også er kendt for rovfugleshows på  Die Falknerei Burg Rabenstein. Trænger I til en forfriskende tur i vandet, kan I vælge mellem mange muligheder, f.eks. Königs Bad Forchheim og Therme Obernsees.

Ahorntal er en af de smukkeste egne af Fränkische Schweiz. Landskabet har både bizarre klippeformationer, idylliske enge og skovarealer – et perfekt sted til cykel- og vandreture. Pottenstein er stedet, hvis I vil på vandet på en vandcykel, i kano, med svømmefødder, bare lege og fiske. Her finder I også Teufelshöhle, der er den største af de 1000 huler i området. Et ufattelig smukt kunstværk fra naturens hånd. Området har også mange interessante museer, f.eks. Das Krüge-Museum i Creußen, Deutsches Kameramuseum i Plech og Fränkische Schweiz-Museum i Tüchersfeld. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Fränkische Schweiz: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Fränkische Schweiz privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Fränkische Schweiz privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Fränkische Schweiz at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Fränkische Schweiz med prisgaranti

Når du har fundet frem til den private feriebolig Fränkische Schweiz til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting booke den online. Du vil automatisk være dækket under Vacasols prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Fränkische Schweiz privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der mod forventning alligevel forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Fränkische Schweiz til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Fränkische Schweiz med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Fränkische Schweiz hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Fränkische Schweiz til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Fränkische Schweiz, er du selvfølgelig altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde tilbage med omkring privat udlejning af en feriebolig Fränkische Schweiz. Privat ferieboligudlejning Fränkische Schweiz har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Fränkische Schweiz I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 231 sommerhuse