Privat feriebolig Femern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Femern hos Vacasol.
Vælg mellem 2.921 sommerhuse
feriebolig femern_173-67853

Du finder nemt en dejlig feriebolig Femern her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Femern til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser. På denne hjemmeside finder du den største samling af private ferieboliger Femern på ét site, så du kan uden problemer finde nøjagtig den private feriebolig Femern til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Femern til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

Fehmarn er en vaskeægte ferie- og oplevelsesø i Østersøen. Pga. sin beliggenhed, er der hele 78 km kyst, hvor den nordlige del er sandstrand med klitter og indsøer, den østlige del smukke klinter og den sydlige del er lækre badestrande. Øen er et oplagt sted til vandsport og badeferie, og koncentrationen af museer er ufattelig stor. F.eks. Galileo Wissenswelt, der dækker over hele tre museer: Museum Naturkunde, Museum Technik og Museum Übersee, som på hver sin måde formidler naturfag, teknik og kultur for store og små. Blandt attraktionerne kan også nævnes sommerfugleparken Schmetterlingspark Fehmarn, der har mere end 1000 eksemplarer, hvoraf de fleste flyver frit rundt i den 900 kvm store bygning. Parken har også leguaner, vandskildpadder m.m., og her er åbent i sommerhalvåret.

Holder I ferie på Fehmarn kan I med fordel tage cyklerne med, eller I kan leje på øen. Øen er en rigtig badeø, men pga. beliggenheden i Østersøen er den også ideel til vandsport og lystfiskeri. Blandt øens mange museer er U11 U-Boot-Museum Fehmarn på havnen i Burgstaaken. Af andre museer kan nævnes Fehmarn-Museum Burg, Mühlenmuseum Lemkenhafen og Museum Katharinenhof. Den store sommerfuglepark Schmetterlingspark Fehmarn er også et spændende sted.

Et af de mange spændende attraktioner på ferieøen Fehmarn er Experimenta, der er en kombination af et museum, laboratorium og en legeplads. Andre er Schmetterlingspark Fehmarn og Meereszentrum Fehmarn, hvor man kan opleve hajer, farvestrålende koraler og fisk, en udstillingen om Planeten Jorden og et kig tilbage i dinosaurernes verden. U11 U-Boot-Museum Fehmarn er blot et af øens mange museer, hvor af flere er arbejdende værksteder. Er I friluftsmennesker, vil I elske de mange dejlige kyster og det smukke landskab på øen.

På Fehmarn står naturoplevelser og kulturoplevelser i kø. Øen er Tysklands 3. største, klimaet er i top, og vindforholdene i Østersøen indbyder til vandsport. Langs den 78 km lange kyst er ikke færre end 20 forskellige strande; nordpå er der klitter, østpå er der klinter og sydpå herlige sandstrande, så I vælger bare den, der passer jer bedst. Et af Fehmarns mange museer er frilandsmuseet Museum Katharinenhof, hvor I i sommerhalvåret kan få et indblik i livet i middelalderen, bl.a. i de gamle håndværks værksteder. Af andre museer kan nævnes Fehmarn-Museum Burg, Mühlenmuseum Lemkenhafen og U11 U-Boot-Museum Fehmarn, så her er noget for alle interesser. 

Holder I ferie på Fehmarn i Østersøen, kommer I ikke til at kede jer. Her er dejlige strande for enhver smag, gode fiske- og vandsports vande, skøn natur og historisk hygge i byen Burg, hvor i også kan handle, shoppe og spise ude. Museerne er mangfoldige lige fra frilandsmuseum til ubådsmuseum, I Meereszentrum Fehmarn kan I opleve hajer og dinosaueræg, og i Schmetterlingspark Fehmarn mere end 40 arter sommerfugle, leguaner, vandskildpadder m.fl. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Femern: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde din feriebolig Femern privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Femern privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Femern at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Femern med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje en privat feriebolig Femern hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Femern privat til en lavere pris end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private ferieboliger Femern til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Femern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Femern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Femern til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Femern, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Femern. Privat ferieboligudlejning Femern har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Femern I har valgt.

Vælg mellem 2.921 sommerhuse