Privat feriebolig Eifel

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Eifel hos Vacasol.
Vælg mellem 2.653 sommerhuse
feriebolig eifel_354-DE-53940-03

Du finder nemt en dejlig feriebolig Eifel her på siden

En privat feriebolig Eifel til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som venter i det spændende ferieområde. Det er legende let at finde den rigtige private feriebolig Eifel til leje hos Vacasol.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Eifel til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til området

Den vulkanske bjergkæde Eifel er et grønt og skønt ferieområde. Vulkaner har skabt landskabet her, og geologisk set er Eifel det mest omfattende og aktive vulkanområde i Tyskland, men det er heldigvis mere end 10.000 år siden, der sidst var vulkansk aktivitet. Smukke floder bugter sig gennem dalene og middelalderbyerne, og den store Eifel Nationalpark er et spændende sted at møde sjældne dyr, insekter og planter. I Eifel kan I se Romerrigets længste akvædukt, vandmøller og mange andre spændende seværdigheder.

Selv om landskabet ved Eifel er skabt af vulkaner, er det 10.000 år siden, de sidste var i udbrud, så der er intet at frygte. Til gengæld er området ufattelig grønt, de tidligere vulkankratere er i dag dejlige søer, og i Eifel Nationalpark finder I ud over ufattelige mange bøgetræer mere end 460 beskyttede plante- og dyrearter, f.eks.. vildkat og den sorte stork samt ca. 1.300 billearter. Byerne i Eifel er idylliske middelalderbyer, her er sports- og legesteder for legebørn i alle aldre, bl.a. Badeland Parc Eifel og Sommerbobbahn Rohren. De ældste legebørn med benzin i blodet kender sikkert motorbanen Nürburgring.

Eifel var for mio. af år siden et omfattende vulkansk område, hvilket den lave bjergkæde, åsene og badesøerne i de tidligere vulkankratere vidner om. Den store Eifel Nationalpark er en kæmpe bøgeskov med masser af fredede dyr og planter at udforske. Floderne Rhinen og Mosel samt andre mindre floder bugter sig gennem dale og byer, bl.a. middelalderbyen Monschau, hvor I vil blive betaget af de idylliske bindingsmærker, vandmøller og små broer. I Monschau ligger også legepladsen og sommerkælkebakken Sommerbobbahn Rohren. Badeland Parc Eifel har både et subtropisk badeland, bowlingbane og legepladser, wellness og cykeludlejning.

Eifel er et rigtig dejligt ferieområde med fantastisk smuk natur, spændende og idylliske middelalderlandsbyer og sjov for børn og voksne. Badeland Parc Eifel er et sikkert hit, og det samme er Sommerbobbahn Rohren. Familiens ældste legebørn vil sikkert gerne overvære et løb på motorbanen Nürburgring. Eifel er en lav bjergkæde, og området er dannet af vulkaner for mio. af år siden. Floder løber smukt og fredfyldt gennem dale og byer, hvor roen og hyggen er mærkbar i de brostensbelagte gader med bindingsværkshuse, vandmøller m.m. 

Naturen, hyggen og middelalderstemningen i de hyggelige byer er kendetegnet for området ved den lave bjergkæde Eifel. Nationalparken rummer en stor smuk bøgeskov og mange fredede dyr og planter. Børnene vil elske en tur med sommerkælkebanen Sommerbobbahn Rohren og i badelandet Parc Eifel, hvor I også kan leje cykler og bowle. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Eifel: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en skøn feriebolig Eifel privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over de forskellige Eifel og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Eifel med prisgaranti

Alle ferieboliger der udlejes igennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Eifel privat til en lavere pris end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi hele differencen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Eifel til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at rette henvendelse til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Eifel med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Eifel hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Eifel til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Eifel, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Eifel. Privat ferieboligudlejning Eifel har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Eifel.

Vælg mellem 2.653 sommerhuse