Privat feriebolig Dalmatien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Dalmatien hos Vacasol.
Vælg mellem 19.220 sommerhuse
feriebolig dalmatien_133-CDT131

Du finder nemt en dejlig feriebolig Dalmatien her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Dalmatien til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Dalmatien, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Dalmatien til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Dalmatien omfatter Kroatiens kyststrækning ved Adriaterhavet med tilhørende øer. Helt præcist strækker denne naturskønne region sig fra Tribanj i nord til Konavle i syd. Ø hopping er en populær måde at opleve nogle af de mere end 140 øer i den kroatiske skærgård. På mange af bådene er det muligt at tage cykler med, hvis I har lyst til at udforske øerne på to hjul. Øen Cres er et oplagt udflugtsmål, bl.a. på grund af det flotte gribbereservat.

Split er en af de kendteste byer i Dalmatien. Den smukke gamle by har charme og seværdigheder ud over al forventning. Gør dagens indkøb på fiskemarkedet på Marmontova og grøntsagsmarkedet ved paladset, og ønsker I ikke selv at lave mad, er udfordringen blot at vælge, hvilken af de skønne restauranter, I vil spise på. Besøg også den romerske by Salona, der oprindelig var 3 gange større end Pompeji. Salona ligger kun et par km fra Split centrum.

Tag med færgen fra Dubrovnik til øen Mljet, der er en umådelig smuk og næsten uberørt ø og samtidig en nationalpark. Nyd en dag i fred og ro på de uforstyrrede sandstrande, der er omgivet af dejlige skove. 

Nationalpark Krka, er en herlig seværdighed, der blev grundlagt i 1985, og som strækker sig over 109 kvm omkring floden Krka. Naturen omkring de flotte og fascinerende vandfald er hjemsted for næsten 900 forskellige plantearter og 220 forskellige dyrearter – her i blandt Europas største flagermuskoloni. I Nationalpark Krka ligger også en historisk landsby.

Den største strand i Dubrovnik, Uvala Lapad, er udstyret med ferskvandsbrusere, omklædningskabiner, liggestole, parasoller samt livreddere. Stranden Uvala Lapad er omgivet af oliventræer, fyrretræer samt frodige palmer.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Dalmatien: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde en skøn feriebolig Dalmatien privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Dalmatien privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Dalmatien at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Dalmatien med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Dalmatien til udlejning du falder for, er du selvfølgelig dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrende udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Dalmatien privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Dalmatien til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Dalmatien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Dalmatien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Dalmatien til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Dalmatien, er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Dalmatien. Privat ferieboligudlejning Dalmatien har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i jeres foretrukne private feriebolig Dalmatien.

Vælg mellem 19.220 sommerhuse