Privat feriebolig Cypern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Cypern hos Vacasol.
Vælg mellem 206 sommerhuse

Du finder nemt en dejlig feriebolig Cypern her på siden

En privat feriebolig Cypern til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som venter i det attraktive område. Det er intet problem at finde frem til den rigtige private feriebolig Cypern til leje hos os.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig Cypern til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

Er 56 strande med Europas reneste badevand og flest solskinstimer noget for jer? Så er Cypern det oplagte feriested. Her kan I dykke, snorkle, bade, dyrke alle former for vandsport og tage med på dybhavsfiskeri. Derudover kan i besøge øens nationalparker og historiske seværdigheder, hvor af mange er med på UNESCOs Verdensarvsliste. 

Cypern har Europas reneste badevand, 56 strande med det eftertragtede Blå Flag og sol så godt som hver dag, men der er også mange andre ting at opleve på ferieøen. Bl.a. nationalparkerne hvor I blandt de mange spændende dyr kan møde frugtflagermus og skildpadder. Nationalparken Troodos har rigtig meget at byde på. Her er sjældne rovfugle, et 13 m højt vandfald og de 10 berømte malede kirker, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Parken har stier velegnet til vandre-, løbe- og mountainbiketure men også for kørestolsbrugere.

Blandt Cyperns mange historiske seværdigheder er klostrene Kukkos og Trooditissa i Troodos Nationalpark. I klostrenes museum kan I se uvurderlige ikoner og antikviteter. I nationalparken ligger også Cyperns 10 berømte malede kirker, det 13 m høje Troodos vandfald og masser af stier, hvor I kan vandre og køre mountainbikes. Der er også en sti velegnet for kørestole. Cypern har også historiske landsbyer, arkæologiske udgravninger, bl.a. en boplads fra år 6.000 f.Kr., middelalderborge og amfiteatre og ikke at forglemme masser af sol og dejlige strande.

Cypern er et godt valg, hvis I vil holde ferie et sted, hvor der er masser af sol og strande, naturoplevelser og historiske seværdigheder. Hele 56 strande med Europas reneste badevand og mulighed for alle former for strandliv og vandsport, nationalparker med spændende dyr og flora, vandfald og vandre- og mountainbikestier, så der er ingen grund til at ligge på den lade side. Hele 16 historiske seværdigheder er med på UNESCOs Verdensarvsliste, bl.a. Choirokoita der er en boplads fra år 6.000 f.Kr., amfiteatret Kourion og middelalderborgen Kolossi. Besøg også øens autentiske landsbyer med skønne gamle bygningsværker og markeder.

Cypern er en ø fuld af historie. Her er udgravninger fra år 6.000 f.Kr., I kan besøge Afrodites fødested, slottet Kolossi fra det 13. årh., og Saint Lazarus kirken fra det 9. årh., der er en af øens mest storslåede værker. Kirkens museum har også adgang for kørestole. Nationalparkerne er fyldt med spændende dyr og planter, vandfald og smukke seværdigheder, og stierne bringer jer vidt omkring. Trænger I til sol og vand, kan I glæder jer over de 56 badestrande med det reneste badevand i Europa.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Cypern: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde din feriebolig Cypern privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Af den grund kan du hurtigt skaffe dig et overblik over alle de dejlige ferieboliger Cypern, og nemt finde frem til den helt rigtige feriebolig Cypern privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Cypern med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Cypern hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Cypern privat til en billigere pris end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Cypern til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Cypern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Cypern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Cypern til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Cypern, er du naturligvis meget velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have vedrørende privat udlejning af en feriebolig Cypern. Privat ferieboligudlejning Cypern har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Cypern I har valgt.

Vælg mellem 206 sommerhuse