Privat feriebolig Como Søen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Como Søen hos Vacasol.
Vælg mellem 1.084 sommerhuse
feriebolig como_søen_261-SRZ350

Du finder nemt en dejlig feriebolig Como Søen her på siden

En privat feriebolig Como Søen til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det spændende område byder på. Her på siden finder du det største udbud af private ferieboliger Como Søen, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig Como Søen til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Como Søen er Italiens tredjestørste sø og ligger i Lombardiet. Det siges, at solen altid skinner her, men sandheden er nok, at her er så dejligt og fredfyldt, at man ikke bemærker en enkelt gråvejrsdag.

Helt mod nord på søens vestlige side ligger den lille by Domaso på bjergskråningerne ned til vandet. Domaso er kendt for de fine forhold for windsurfing, vandski og andre former for vandsport. 

I den smukke ferieby Menaggio midt på søens vestside nydes sø promenaden, freden og roen. Lidt syd for byen ligger kurstedet Cadenabbia med bilfærge til Ballagio, der ligger på den sydlige spids midt i søen, og Varenna på søens østside

Selve byen Como er utroligt velhavende og tiltrækker derfor jetsettet. Byen har smukke tårne, en gotisk domkirke og flere basilikaer. Vest for Como by kan man tage med kabelbanen til det 720 m høje bjerg Brunate, hvorfra man kan se det meste af den smukke sø.

Nordøst for Como by ligger Bellagio, der er blevet kaldt Italiens smukkeste by med farvestrålende og velholdte huse i snævre gader fra havet og op i højderne og den smukke sø promenade. Man kan komme til Bellagio med færgen fra flere byer ved søen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Como Søen: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Como Søen privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det danner overblik over de forskellige Como Søen og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Como Søen med prisgaranti

Når du beslutter at leje en privat feriebolig Como Søen hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne feriebolig Como Søen privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi hele prisforskellen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Como Søen til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at rette henvendelse til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Como Søen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Como Søen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Como Søen til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Como Søen, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Como Søen. Privat ferieboligudlejning Como Søen har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig Como Søen I har besluttet at leje.

Vælg mellem 1.084 sommerhuse