Privat feriebolig Bodensøen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Bodensøen hos Vacasol.
Vælg mellem 381 sommerhuse
feriebolig bodensøen_253-ILS206

Du finder nemt en dejlig feriebolig Bodensøen her på siden

Med en privat feriebolig Bodensøen til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Det er legende let at finde frem til den rigtige private feriebolig Bodensøen til leje hos os.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Bodensøen til privat udlejning på denne side.

Tips til oplevelser i området

Det naturskønne område ved Bodensøen indbyder til en aktiv ferie med utallige muligheder for store og små på land, til vands, med fiskestang eller på surfboard. Cykel- og vandreruterne er nogle af de smukkeste i Europa med frodige marker, hyggelige byer og sydlandsk stemning. 

Bodensøen er et eventyrlig smukt område med mildt klima, sydlandsk stemning og frodige marker. Søen er ideel, hvis I vil bade, sejle i kano, fiske, dyrke vandsport m.m. I Wasserburg tilbyder surfskolen og dykkerskolen undervisning, hvis I gerne vil lære nye færdigheder af den slags. Trænger I voksne til en pause, kan I slappe af og nyde udsigten over søen og bjergene, mens børnene drøner videre på legepladsen Wasserburg ved Bodensøen. Den største by i området er Konstanz, der er et smukt og hyggeligt bekendtskab. Sea Life Konstanz er en af områdets helt store attraktioner. Her kan I stå i piratfisk-tunnelen og se havskildpadder, hajer m.fl. blive fodret. 

Bodensøen har det hele - smukt landskab, mildt klima, utallige muligheder for en aktiv ferie, hyggelige byer og familievenlige attraktioner. Cykelruterne ved Bodensøen fås ikke smukkere, og pga. det skønne sydlandske klima er markerne frodige så godt som året rundt. Bodensøen er perfekt at sejle og surfe på, dykke, fiske og bade i, og er I mere til vandlande, er Augustins Kinderland et rigtig dejligt sted. Legepladsen Wasserburg ved Bodensøen har gynger, vipper, en karrusel, rutsjebane og en kæmpe stor sandkasse. I Sea Life i Konstanz kan I opleve hajer, piratfisk, pingviner og havskildpadder, og i Lindau finder I en stor samling af historisk legetøj på bymuseet.

Planlægger I ferie ved Bodensøen, kan I glæde jer til et mildt klima, frodig grønne landskaber og en sø, der er perfekt til alle aktiviteter, der har med vand at gøre. Her kan I lære at dykke og surfe, I kan sejle i kano, fiske og bade, og cykelruterne i området er nogle af Europas aller smukkeste. Har I fiskestænger med, kan I fange bl.a.. ål, gedder, havkat og brasen. Fisketegn kan købes i Wasserburg. Her ligger også Augustins Kinderland og en dejlig stor legeplads. Konstanz er områdets største by, og byens stolthed er Sea Life. Her kan I stå i piratfisk-tunnelen og være helt tæt på, når hajer og piratfisk bliver fodret.

Ta' cykler, badetøj og fiskegrej med, når I tager på ferie ved Bodensøen. Vælger I at opleve de smukke og frodige område fra cykelsadlen, kommer I forbi alpetinder og hyggelige byer, hvor I føler jer hensat til sydligere himmelstrøg. Her er fred og ro, og ved søen kan I dyrke alle former for vandsport, eller bare slappe af og bade. Vil I gerne på dykker- eller surferkursus, kan I komme det i Wasserburg. Her ligger også det populære vandland Augustins Kinderland og turistinformationen, hvor I bl.a. kan købe fisketegn.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Bodensøen: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Bodensøen privat til leje her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Bodensøen privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Bodensøen at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Bodensøen med prisgaranti

Alle ferieboliger der udlejes igennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Bodensøen privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der alligevel opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi hele differencen. Summen bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private ferieboliger Bodensøen til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Bodensøen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Bodensøen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Bodensøen til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Bodensøen, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have omkring privat udlejning af en feriebolig Bodensøen. Privat ferieboligudlejning Bodensøen har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Bodensøen I har bestemt jer for at booke.

Vælg mellem 381 sommerhuse