Privat feriebolig Bern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Bern hos Vacasol.
Vælg mellem 1.089 sommerhuse
feriebolig bern_352-CH-3804-06

Du finder nemt en dejlig feriebolig Bern her på siden

Med en privat feriebolig Bern til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Det er intet problem at finde frem til den rigtige private feriebolig Bern til leje på denne side.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Bern til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til området

Bern er hovedstaden i Schweiz og en sand perle af kultur og oplevelser. Byen er utrolig smuk og charmerende og er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste. Oplev middelalderstemningen, når I går rundt i den gamle bydel eller kører med sporvogn. I Bern ligger Albert Einsteins hjem og mange andre spændende seværdigheder. Men byen har også smuk natur. Floden Aare snor sig gennem byen og er et yndet udflugtsmål for byboer og gæster, der vil bade, fiske eller sejle. Ta' med på en motorbåds rundfart i byen og oplev herlighederne fra søsiden.

Den smukke hovedstad er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, og det forstår man godt. Den gamle bydel er en farverig palette af maleriske bygninger, renæssance fontæner og smukke kirkelige bygninger. Bern er også hjemsted for Albert Einstein, og hans hjem er i dag museum. Byen har også bjerge, bl.a. Gurten, hvor parken er en grøn oase med rekreative områder, aktiviteter og oplevelser. Floden Aare snor sig smukt gennem byen, og på skråningen ned til floden ligger Bjørneparken. Her lever bjørnene i harmoni, leger, bader og fisker. Alt sammen for øjnene af byens gæster.

Bern er ikke en by, man bliver færdig med at nyde og beundre på en enkelt dag. Byens er en arkitektonisk perle med maleriske bygninger og renæssance fontæner, byens vigtigste seværdighed Clock Tower med det astronomiske ur med bevægelige figurer. Byen har sit eget bjerg, der er en rekreativ oase med bl.a. en legeplads og en miniature jernbane. På skråningen ned til floden Aare ligger bjørneparken, hvor bjørnene lever under dejlige forhold. Ta' med på bådtur på Aare og nyd at se den skønne by i fred og ro fra søsiden. 

Holder I ferie i Schweiz, er et besøg i hovedstaden Bern et must. Byen er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, og her er mange smukke og spændende seværdigheder. Her er også dejlige rekreative oaser som på bjerget Gurten og langs floden Aare. På Gurten ligger en park med en stor legeplads, en miniature jernbane og et opservationstårn. På breden af Aare samles vandhunde til en svømmetur, river rafting og andet vandsport, og på skråningen ned til Aare ligger byens bjørnepark. Her har bjørnene det godt. De leger, fisker, bader og klatrer i skønne omgivelser.

Katedralen i Bern er landets største kirkelige bygningsværk. Katedralen ligger med en fantastisk udsigt over byen og bjergene, hvis man begiver sig op i tårnet. Også det berømte Clock Tower, Zytglogge, ligger i Bern. Det astronomiske ud med figurer, der bevæger sig, stammer tilbage til 1530. Albert Einsteins hjem ligger tæt på tårnet og er i dag museum. Nyd en tur rundt i byen i sporvogn eller på bådtur rundt på Aare.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Bern: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Bern privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Bern privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Bern at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Bern med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Bern til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke den online. Du vil helt automatisk være dækket under vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Bern privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi hele differencen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private ferieboliger Bern til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Bern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Bern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Bern til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Bern, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål der måtte være opstået omkring privat udlejning af en feriebolig Bern. Privat ferieboligudlejning Bern har helt enkelt aldrig været så nemt.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Bern I har udvalgt.

Vælg mellem 1.089 sommerhuse