Privat feriebolig Berchtesgadener Land

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Berchtesgadener Land hos Vacasol.
Vælg mellem 1.860 sommerhuse
feriebolig berchtesgadener_land_354-DE-83483-06

Du finder nemt en dejlig feriebolig Berchtesgadener Land her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Berchtesgadener Land til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. På denne portal finder du den største samling af private ferieboliger Berchtesgadener Land på én portal, så du kan uden problemer finde lige præcis den private feriebolig Berchtesgadener Land til leje, du drømmer om.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Berchtesgadener Land til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

Berchtesgadener Land er et dejligt ferieområde i Bayern. Her venter jer oplevelser i de højeste bjerge og de dybeste saltminer, og I kan godt glæde jer. Salzbergwerk Berchtesgaden fra 1517 er i dag et helt unikt oplevelsescenter, hvor I bl.a. kan køre med togbane og rutsjebane ned til flere niveauer i minen helt ned til 130 m under jordens overflade til en smuk saltsø, hvor I på en sejltur på søen kan nyde de smukke saltkrystaller, det smukke lys og den tilhørende musik. En kæmpe oplevelse. I kan også tage med svævebane op på bjerget Jenner, hvorfra der er en betagende udsigt over mere end hundrede bjergtinder.

På jeres ferie i Berchtesgadener Land venter jer oplevelser både fra de højeste bjergtoppe og fra sejlture på saltsøen 130 m under jordens overflade. Salzbergwerk Berchtesgaden er i dag et innovativt oplevelsescenter, hvor I kan opleve de mest utrolige ting. Bl.a. ture med rutsjebane dybt ned i jorden til saltkatedral og saltsø og smukke saltkrystaller. Vil I i stedet op på bjergtoppene, tager en svævebane jer med 1874 m op på bjerget Jenner til en udsigt over mere end 100 bjergtinder. Trænger I til en svømmetur eller leg i vand, er her mange muligheder, f.eks. Watzmann Therme Berchtesgaden og Naturbad Aschauerweiher. Legebørn i alle aldre vil blive begejstret over Hans-Peter Porsches Spielzeugsammlung, der bl.a. har en KÆMPE modeljernbane, en flot veteranbilsamling og alverdens legetøj. 

Et af de populære og familievenlige udflugtsmål i Berchtesgadener Land er Hans-Peter Porsches Spielzeugsammlung. Store og små legebørn kan glæde sig til at opleve den meget avancerede og 400 kwm store modeljernbane, de imponerende udstillinger af legetøj og veteranbiler, og i parken venter jer kørende minitog og en dejlig legeplads. Er I til højder og storslået udsigt, kan I tage med svævebanen til toppen af Jenner. Herfra kan I se mere end 100 bjergtinder i Tyskland og Østrig. Har I mod på en tur med trærutsjebaner 130 m ned i jorden, er oplevelsescentret i den gamle saltmine Salzbergwerk Berchtesgaden en helt unik oplevelse. Der er flere stop på vejen ned bl.a. ved katedralen, stensaltgrotten og 130 m nede ved den store saltsø. Her kan I komme med på en sejltur, se smukke saltkrystaller og iscenesættelsen med lys og musik.

Nationalpark Berchtesgadener Land er et dejligt uberørt sted at cykle og vandre, og  i Spiel-Aktiv-Park Seealm i Schönau a. Königssee kan børne more sig med trampoliner, minigolf og mange andre aktiviteter, mens de voksne nyder solterrassen. Er det tid til en tur i vandet, kan det lade sig gøre flere steder, bl.a. i Naturbad Aschauerweiher og Freibad Marktschellenberg. Vil I opleve det fantastiske syn af mere end 100 bjergtinder, kan I tage svævebanen til toppen af Jenner, og er I friske på en tur under jorden, er oplevelsescentret i den tidligere saltmine Salzbergwerk Berchtesgaden et fantastisk sted. Rutsjebaner tager jer med til unikke oplevelser helt ned til saltsøen 130 m under jordens overflade.

Berchtesgadener Land er et  rigtig godt valg til en familieferie. Her er masser af muligheder for en aktiv ferie i den skønne natur, her er spændende oplevelse som et besøg under jorden i den unikke tidligere saltmine Salzbergwerk Berchtesgaden, udsyn over mere end 100 bjergtinder, skønne badesøer og en omfattende og unik samling af modeljernbaner, legetøj og veteranbiler i Hans-Peter Porsches Spielzeugsammlung.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Berchtesgadener Land: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Berchtesgadener Land privat til leje her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Berchtesgadener Land privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Berchtesgadener Land at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Berchtesgadener Land med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Berchtesgadener Land til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje den direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrende udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Berchtesgadener Land privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi hele prisforskellen. Summen overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Berchtesgadener Land til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Berchtesgadener Land med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Berchtesgadener Land hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Berchtesgadener Land til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Berchtesgadener Land, er du selvfølgelig altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Berchtesgadener Land. Privat ferieboligudlejning Berchtesgadener Land har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Berchtesgadener Land I har besluttet at leje.

Vælg mellem 1.860 sommerhuse