Privat feriebolig Basel

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Basel hos Vacasol.
Vælg mellem 3 sommerhuse

Du finder nemt en dejlig feriebolig Basel her på siden

Med en privat feriebolig Basel til udlejning får du nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Det er legende let at finde den rigtige private feriebolig Basel til leje her på siden.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig Basel til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til ferieoplevelser

Schweizs største kunstsamling og hele 40 museer findes i Basel, og på kunstmuseet findes en af de mest betydningsfulde samlinger i Europa. Fondation Beyeler er et berømt museum i Basel, De 200 billeder og skulpturer indeholder værker af bl.a. Van Gogh, Picasso, Matisse, Klee og Cezanne. Men Basel er ikke kun kunst - Basel Zoos spændende dyr fra hele verden er også meget populær, og de  mange fine butikker i GrossBasler Innenstadt lokker shoppere til.

Basel ligger som en solbeskinnet plet på Rhinen sletten helt mod nord i Schweiz. Byen kaldes også kunstens mekka pga. den store koncentration af museer, der bl.a. indeholder landets største samling af kunst og en af Europas mest betydningsfulde kunstsamlinger. Basel har også et rigt og spændende handelsliv  og en zoologisk have med dyr fra alle verdensdele.  Kunne I tænke jer at se byen fra søsiden, kan I tage med vandtaxi på by- og havnerundfart. Der er kun en times kørsel fra Basel til den kæmpe store Europa-Park i Tyskland og til Monkey Mountain i Frankrig.

Der er mange måder at komme rund i Basel på, også hvis I ikke ønsker at gå. I kan tage med vandtaxi på by- eller havnerundfart, eller velotaxi hvor chaufføren hjælper jer med at opleve skjulte seværdigheder. I Basel ligger både Basel Zoo og Lange Erlen Animal Park, hvor I kan møde vilde dyr fra hele verden. Basel er også et shopping og kunst mekka, så I bliver ikke sådan lige færdige med byen.

Basel er en smuk by med masser af kunst. Bl.a. en af Europas vigtigste kunstsamlinger, 40 museer og landets største samling. Fondation Beyeler er et af de berømte museer med bl.a. værker af van Gogh og Picasso. Basel Zoo og Lange Erlen Animal Park er populære seværdigheder for børn og andre dyrevenner.

Basel er et mekka for kunst og shopping i den aller nordligste del af Schweiz. Der er kun en times kørsel til Europa-Park i Tyskland og den skønne Monkey Mountain i Frankrig. Der er også mange dyr i Basels to dyreparker, hvor Basel Zoo er en af de bedste i verden.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Basel: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Basel privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Basel privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Basel at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Basel med prisgaranti

Når du beslutter at leje en privat feriebolig Basel hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Basel privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Basel til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at rette henvendelse til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Basel med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Basel hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Basel til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Basel, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Basel. Privat ferieboligudlejning Basel har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i jeres foretrukne private feriebolig Basel.

Vælg mellem 3 sommerhuse