Glæd jer til 2 dejlige dage i LEGOLAND – betal kun for 1

Glæd jer til 2 dejlige dage i LEGOLAND – betal kun for 1

Overrask familien med dobbelt så mange skønne ferieoplevelser i den fantastiske LEGO(R) verden. Køb dine 2 for 1 billetter hos Vacasol!
Se sommerhuse i Danmark Destinationer under Danmark

Glæd jer til 2 dejlige dage i LEGOLAND(R) – betal kun for 1

Køb 2 for 1 billetter hos Vacasol!

Hos os kan du nemt og enkelt købe en 2 for 1 billet til LEGOLAND i Billund. Overrask familien med dobbelt så mange skønne ferieoplevelser i den fantastiske LEGO(R) verden: Få 2 dage i parken, men betal kun for 1!

Køb 2 for 1 billetter

Der er ingen begrænsning på det antal 2 for 1 billetter du kan købe, så uanset hvor mange I er, kan I se frem til et par uforglemmelige dage med masser af sjove og lærerige oplevelser.
LEGOLAND i Billund er en fantastisk verden. Her venter masser af forlystelser til både store og små og betagende LEGO modeller som vil betage børnene og bringe minder om barndommens leg til forældrene.

I vil med garanti hygge jer, og vil slet ikke opdage, at tiden pludselig er fløjet af sted. Måske er børnene blevet så forelskede i en særlig forlystelse, at der skulle flere ture til for at få dækket behovet? Måske har I været så optagede af de flotte LEGO modeller at I slet ikke har opdaget, hvordan tiden bare er gået?

Med jeres 2 for 1 billetter kan I tage det helt roligt. Der er ingen grund til at skynde sig gennem resten af parken for I ved, at I blot kan vende tilbage og få resten med i anden omgang. Du kan købe jeres LEGOLAND billetter online, og de gælder altid til 2 besøg inden for 7 dage. Det betyder, at der er masser af tid til at nå det hele – også selv om I måske vælger, at I ikke vil besøge parken 2 dage i træk.

Køb 2 for 1 billetter

Betingelser

2 for 1 billetterne er gyldige for 2 besøg i LEGOLAND i Billund inden for 7 dage. Hvis I for eksempel besøger LEGOLAND første gang en lørdag skal besøg nr 2 senest ske fredag i den efterfølgende uge.

Se sommerhuse i Danmark