1264 ferieboliger i Spanien

Spanien

Spanien er et fantastisk og alsidigt land, og om din ferie går til sydens sol, de dejlige sandstrande i Costa Blanca eller de nordlige grønne regioner vil du møde et betagende landskab, en imødekommende befolkning, rig kultur, udsøgte tapasbarer og stolte traditioner. I Spanien kan du tage på drømmeferie og finde lige netop det, du elsker mest, når du er ude at rejse.

Se alle vores ferieboliger i Spanien

Tilbud i Spanien

  |   see all

Spanien, Nerja

DKK 9.282
7.979
1 person, 7 nætter

Spanien, Nerja

DKK 9.282
7.979
1 person, 7 nætter

Spanien, Nerja

DKK 9.282
7.979
1 person, 7 nætter

Spanien, Nerja

DKK 9.282
7.979
1 person, 7 nætter

Spanien, Tias

DKK 6.089
5.191
1 person, 7 nætter

Populære ferieboliger i Spanien

  |   see all

Spanien, Sevilla

Fra DKK
7.021
1 person, 7 nætter

Spanien, Las Palmas

Fra DKK
2.340
1 person, 7 nætter

Spanien, Nerja

Fra DKK
2.766
1 person, 7 nætter

Spanien, Guia de Isora

Fra DKK
5.878
1 person, 7 nætter

Spanien, Guia de Isora

Fra DKK
5.186
1 person, 7 nætter

Se vores billige ferieboliger i Spanien

  |   see all

Spanien, Malaga

DKK 1.016
989
1 person, 7 nætter

Spanien, Icod de los Vinos

DKK 1.535
1.157
1 person, 7 nætter

Spanien, Llafranc

Fra DKK
1.185
1 person, 7 nætter

Spanien, Llafranc

Fra DKK
1.185
1 person, 7 nætter

Spanien, Llafranc

Fra DKK
1.185
1 person, 7 nætter

Seværdigheder i Spanien

  • Alhambra i Granada, Andalusien. Islamisk kunst, arkitektonisk præcision, skønne haver og den smukkeste udsigt over Sierra Nevadas bjergtinder, cypresser og byens hvide huse.
  • La Sagrada Familia i Barcelona. Den gotiske kirke er en af Antoni Gaudís mest legesyge, beundringsværdige, futuristiske, ejendommelige og kendte mesterværker, der aldrig er blevet bygget færdig.
  • La Mezquita i Cordoba i Andalusien. Imponerende kirke og moske med buer formet som hestesko. Islamisk og vestlig arkitektur og en skov af søjler.
  • Ciudad de las Arte y las Ciencias i Valencia. Tegnet af den spanske arkitekt, Santiago Calatrava, kan Valencia prale med et moderne kunstværk, der huser et akvarium, en opera og et planetarium.
  • Salvador Dalís museum i Figueres, Catalonien. Sæt mange timer af til surrealistisk, overvældende, bizar og enestående kunst. Besøg også Dalís hus nær Cadaqués, der også er en oplevelse ud over det sædvanlige.
  • Costa Brava på Spaniens østkyst. Brede strande med gyldent sand, frodig og overvældende natur, kultur og gastronomi i topklasse.
  • El Celler de Can Roca i Girona. Spaniens bedste restaurant, der tidligere har været verdens bedste, og som nu kun er overgået af Restaurant Noma i København.
  • Museo del Prado i Madrid. Ganske enkelt en af verdens bedste kunstgallerier med kunst af bl.a. Goya og Velásquez.
  • Cádiz i Andalusien med den smukke katedral, hvidmalede huse, fascinerende historiske monumenter, panoramiske udsigtspunkter og en dejlig afslappet stemning.
  • Santiago de Compostela i Galicien i Spaniens nordvestligste del, der er en smuk katedral og hvilested for Skt. Jakob, en af de 12 apostle.

Luksus ferieboliger i Spanien

  |   see all

Spanien, Barcelona

Fra DKK
67.023
1 person, 7 nætter

Spanien, Altea

Fra DKK
40.403
1 person, 7 nætter

Spanien, Telde

Fra DKK
36.969
1 person, 7 nætter

Spanien, Santa Margalida

Fra DKK
35.044
1 person, 7 nætter

Spanien, Girona

Fra DKK
30.362
1 person, 7 nætter

 Læs her hvad vores kunder synes om vores ferieboliger i Spanien

Karl, lejede ferielejlighed i Spanien i juli

" Vi var tilfredse med valget af bolig. Der var swimming pool på grunden, og stranden var i gåafstand. Det var super vejr til badeferie og til vandretur
Klikk her og se nævnte feriebolig i Sóller, Spanien

Lisbeth, lejede feriehus i Spanien i maj

" Godt og roligt kvarter.
Klikk her og se nævnte feriebolig i Pollenca, Spanien

Bo, lejede feriehus i Spanien i oktober

" Smuk udsigt, dejlig pool og god bade strand. Godt indrettet hus.
Klikk her og se nævnte feriebolig i Benissa, Spanien

Gurli, lejede feriehus i Spanien i juni

" Det er 3 gang vi lejer hus igennem Vacasol 2 gange på Mallorca og nu i Calpe Alle huse har været helt i top, vi anbefaler til alle at leje hos Vacasol
Klikk her og se nævnte feriebolig i Calpe, Spanien

Ketty, lejede feriehus i Spanien i april

" Fantastisk udsigt
Klikk her og se nævnte feriebolig i Malaga, Spanien

Gennemsnitlig vurdering af ferieboliger Spanien

3,78 / 5 ud af 1017 vurderinger

Spanien er målet for en fantastisk ferie hele året rundt, hvad enten man er til strandferie, aktiv ferie, gourmetrejser eller storslåede naturoplevelser. Landet har en lang og spændende historie, dejlige feriebyer og er måske mest kendt for flamenco, tyrefægtning, sangria og masser af solskin, men Spanien kan tilbyde uendeligt meget mere; gastronomi i en klasse for sig, traditionsrige fester, festivaler og optog, enestående historiske monumenter, et pulserende natteliv, imponerende stadioner, moderne byer og verdensklassemuseer.

Landskabet er fantastisk, smukt og varieret med den barske Atlanterhavskyst til de udtørrede sletter i Castilla, fra ørkenområder til eksotiske og frugtbare landskaber. Vejene leder én til en strøm af overraskelser med idylliske landsbyer med helt hvide eller blå huse, Tornerose-slotte, vinmarker, oliventræer, appelsinlunde, mauriske borge og paladser, cypresser, palmer, tørre og livlige floder, små gemte bugter og brede sandstrande med det fineste sand.

Spanien har noget for enhver. Oplev solskinsøen Mallorca, de smukke middelhavsstrande i Costa Blanca, Ibiza med det turkise vand, Costa del Azahar eller Costa Bravas gyldne sandstrande og barske klipper, hovedstaden Madrid, dynamiske og magiske Barcelona, de dejlige sommerdestinationer hele året rundt på De Kanariske Øer, ørkenlandskabet i Costa de Almería, det hektiske natteliv på Costa del Sol eller den skønne natur i Pyrenæerne i Catalonien.

Gastronomi i Spanien
En rejse til Spanien er også en rejse i gastronomiens tegn. Det spanske køkken er virkelig fantastisk, og har gennemgået en rasende udvikling fra at være ukendt til at være udbredt i mange steder af verden på højde med det velkendte franske og italienske køkken.

Tapas serveres over hele Spanien før måltidet, til en drink eller som hovedret og er forholdsvis enkle retter, der kan spises på alle tidspunkter af døgnet. Nogle af de mest traditionelle tapas er jamon serrano, den delikate tørrede spanske skinke, friturestegte croquetas med ost, skinke eller torsk, den fyldige men milde manchego fåreost, spansk chorizo pølse, albondigas i tomatsauce, som er Spaniens svar på frikadeller, sepia – sprøde ringe af blæksprutte og tortilla española, der er en spansk kartoffelomelet hvis tilberedning kan bidrage til en diskussion, der er lige så hed som den olivenolie, der er i, fordi den kan laves på flere måder.

Spanien er med i front af den gastronomiske verdenselite og har 5 restauranter med 3 Michelin-stjerner, og i 2013 fik landet hele 20 nye Michelin-stjerner. El Cellar de Can Roca i Girona er verdens anden bedste restaurant og byder på en uforglemmelig og fantasifuld madoplevelse, så husk at bestille bord i rigtig god tid.

Andalusien
Andalusien er det sydligste område i Spanien og er en udpræget og meget autentisk spansk region. Det kendte billede af Spanien som et land med tyrefægtning, flamenco, sherry og flotte slotte stammer herfra. Andalusien byder dog også på spændende arkitektur, høje bjerge, idylliske landsbyer, floder og smukke, hvide sandstrande.
Se alle vores ferieboliger i Andalusien

Katalonien
Katalonien ligger i det nordøstlige Spanien og grænser i nord op til Frankrig. Her er et skønt klima langs kysten med fantastiske, familievenlige sandstrande med alverdens vandsportsaktiviteter. Inde i landet møder man Pyrenæerne, der er ideelle til vandreture om sommeren og skisport om vinteren. Der er rigtig mange spændende steder at besøge såsom det inaktive vulkanområde Garrotxa, den magiske storby, Barcelona, middelalderbyen Girona, og området omkring Lleida, der har det enestående kloster Poblet og de grønne Cava vinmarker.
Se alle vores ferieboliger i Katalonien

Costa de la Luz
Den sydvestlige kyst i Andalusien bliver kaldt Costa de la Luz (Lyskysten) på grund af områdets strålende og livlige sollys hele året rundt, som oplyser de omkringliggende byer, gader, hvidmalede huse og gyldne sandklitter. Fra de små charmerende landsbyer langs kysten findes der er enestående udsigter til Gibraltar og til den afrikanske kyst.
Se alle vores ferieboliger på Costa de la Luz

Costa del Sol
Costa del Sol (Solkysten) i det sydlige Spanien ligger direkte ud til Middelhavet og er et af Spaniens mest populære turistmål. Costa del Sol byder på solrige strande, smukke bjergområder med spændende dyreliv og de kendte "hvide byer". Det milde klima gør strandene attraktive det meste af året og det brede udvalg af udendørs- og vandsportsaktiviteter tiltrækker mange besøgende.
Se alle vores ferieboliger på Costa del Sol

Costa Blanca
Costa Blanca ligger i den østlige del af Spanien og byder på mere end 200 km kyststrækning. Områdets fantastiske strande, dejlige sollys og det varme vejr gør Costa Blanca til et spændende rejsemål. Byen Costa Blanca er en af de mest kosmopolitiske byer i Europa med en spændende gastronomi, festivaler, sportsarrangementer og kulturelle tilbud året rundt.
Se alle vores ferieboliger på Costa Blanca

Costa Brava
Costa Brava på Spaniens nordøstlige kyst ligger ud til Middelhavet med Pyrenæerne i baggrunden. Den 200 km lange kystlinje med Frankrig mod nord og Barcelona mod syd er smuk og vild med masser af natur, strande og små charmerende landsbyer. Her kan du besøge den spanske kunstner, Salvador Dalís, museum og hans hjem og få en ekstraordinær oplevelse med hjem i kufferten.
Se alle vores ferieboliger på Costa Brava

De Baleariske Øer
Mallorca er den største og mest besøgte af de baleariske øer beliggende i Middelhavet og øens vidunderlige klima med 300 årlige solskinsdage, smukke landskaber, pragtfulde strande, gotisk arkitektur, mange kulturelle tilbud såvel som dets kosmopolitiske atmosfære gør det til et privilegeret og elsket feriested.
Se alle vores ferieboliger på Mallorca

Ibiza ligger sydvest for Mallorca, der er 6 gange så stor, men som har lige så meget at byde på. Her er de smukkeste sandstrande med krystalklart turkis vand, fyrtårne på toppen af høje klipper, vandparker for både børn og voksne, spektakulære solnedgange, mandeltræer, velbevarede arkæologiske udgravninger, farverige markeder, olivenlunde, små charmerende landsbyer, trendy restauranter, udsigtspunkter og fest og farver.
Se alle vores ferieboliger på Ibiza

De Kanariske Øer
Hele året rundt byder de Kanariske Øer på varme sommerdage på grund af det exceptionelle klima, hvor dagene kan gå med badning, sport, sightseeing, shopping og afslapning. Alle de Kanariske øer har hver deres charme; Gran Canaria byder på eksotisk stemning, lækre strande og ørkenlandskab, vulkanøen, Tenerife, der kaldes paradisets ø, har flotte strande med sand og lavasand og naturskabte havvandsbassiner, Fuerteventura med flotte naturparker, en rig historie og kilometervis af smukke, enestående strande og endelig Lanzarote med et overdådigt planteliv, grotter, laguner og områder, der er dækket af aske og lava.

Galicien
Ved Atlanterhavet i det nordvestlige område af Spanien ligger Galicien. Området ikke bare ligner Irland men har ligheder i klimaet, kulturen, musikken samt spor fra dens keltiske fortid. Landskabet i baglandet af Galicien består af frodige skove med ege- og fyrretræer. Kysten er formet med fjordlignende åbninger, der leverer havets gode råvarer. I det nordlige kystområde ligger de uspolerede gamle byer og fine strande. Byen Santiago de Compostela er en af Spaniens mest fantastiske byer med det middelalderlige atmosfærefyldte centrum, som er en del af UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Se alle vores ferieboliger i Galicien

Se alle vores ferieboliger i Spanien