• Er afbestillingsforsikring inkluderet i lejeprisen?

    I nogle tilfælde er afbestillingsforsikring inkluderet i lejeprisen, i andre tilfælde er den ikke. Det vil altid fremgå klart og tydeligt af præsentationen af hvert enkelt sommerhus om prisen inkluderer afbestillingsforsikring eller ej. Hvis det ikke er tilfældet kan du som oftest vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring. Tilbydes denne mulighed ikke, anbefaler vi at du tegner den separat.

  • Er slutrengøring inkluderet i lejeprisen?

    I nogle tilfælde er slutrengøring inkluderet i lejeprisen, i andre tilfælde er den ikke. Det vil altid fremgå klart og tydeligt af præsentationen af hvert enkelt sommerhus om prisen inkluderer slutrengøring eller ej. Hvis det ikke er tilfældet kan du for det meste vælge at tilkøbe slutrengøring.

  • Er strøm, vand og andet forbrug inkluderet i prisen?

    Forbrugsafhængige omkostninger som f.eks. strøm og varme er ikke inkluderet i lejeprisen, og skal afregnes særskilt. Der findes dog huse hvor der ikke er installeret synlig måler. Her opkræves enten et fast beløb pr. person/dag eller et fast obligatorisk tillæg pr. booking. Specifikationen fremgår tydeligt af huspræsentationen og lejekontrakten. Vand er i nogle tilfælde inkluderet i lejeprisen; ellers vil det ligeledes blive afregnet særskilt.