• Hvor gammel skal jeg være for at leje et sommerhus?

  Du skal være fyldt 18 år for at leje et sommerhus. Bemærk at ikke alle huse kan lejes af ungdomsgrupper, og at der i nogle tilfælde kræves forhøjet depositum.

 • Hvordan lejer jeg et sommerhus?

  Det er faktisk utroligt nemt. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus klikker du blot på ”Book” knappen og udfylder herefter en formular med dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din email adresse. Check at oplysningerne er korrekte og godkend bookingen. Det er det hele.

  Vi sender dig få minutter senere en mail hvori vi bekræfter at vi har modtaget din booking, og at den vil blive behandlet hurtigst muligt. Din booking er endelig gennemført når den er bekræftet af en af vores samarbejdspartnere.

 • Hvem skal jeg betale lejebeløbet til?

  Når din booking er bekræftet af vores samarbejdspartner fremsender denne en mail eller et brev med oplysninger omkring betalingen. Du betaler til vores samarbejdspartner.

 • Er priserne inklusive skatter og afgifter?

  Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Turistskatter afregnes altid særskilt.

 • Hvornår skal jeg betale og hvor mange rater er der?

  Lejen skal betales i 1-2 rater; antallet afhænger af det antal dage der går fra du booker sommerhuset til den dag du ankommer. De præcise betingelser og betalingsdatoer kan ses under lejebetingelser og fremgår af din lejekontrakt.

 • Kan jeg fortryde mit køb?

  Der er ikke fortrydelsesret jf. Forbrugeraftaleloven, således at afbestillingsreglerne ved de enkelte emner er gældende.

  Du skal derfor være opmærksom på at den almindelige fortrydelsesfrist på 14 dage ikke gælder når du lejer et sommerhus. Det betyder at afbestillingsreglerne ved de enkelte sommerhuse er gældende. De præcise regler samt eventuelle gebyrer for afbestilling af dit sommerhus eller din feriebolig fremgår af de lejebetingelser du har bekræftet at have læst ved bookingen, samt har fået tilsendt sammen med lejekontrakten.

 • Prisgaranti på alle sommerhuse

  Du kommer aldrig til at betale for meget når du lejer et sommerhus hos os, for der er prisgaranti på alle vores sommerhuse.

  Prisgarantien betyder at såfremt du finder det samme sommerhus til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig. BEMÆRK: Der skal være tale om præcis det samme sommerhus i den samme periode, samme antal personer og samme alder på antal personer. Afbestillingsforsikring og slutrengøring er kun dækket af vores prisgaranti såfremt de indgår som en obligatorisk del af lejeprisen.

  Såfremt du ønsker at gøre brug af vores prisgaranti skal du rette henvendelse til os senest 24 timer regnet fra bookingtidspunktet (det vil sige det tidspunkt hvor din booking er gennemført). Din henvendelse skal indeholde kontaktoplysninger, bookingnummer samt skriftlig dokumentation (f.eks. screenshot) for den lavere pris, som du har fundet andetsteds.