Til forside

Ferie i Galicia  

Galicia

Fjernt, landligt og ved Atlanterhavet ligger Galicia i det nordvestlige område af Spanien. Området ikke bare ligner Irland men Galicia har ligheder i klimaet, kulturen, musikken samt spor fra dens keltiske fortid. Landskabet i baglandet af Galicia består af frodige og kraftig bevoksede skove med ege- og fyrretræer. Kysten er formet med fjordlignende åbninger, der leverer havets gode råvarer. I det nordlige kystområde ligger de uspolerede gamle byer og fine strande.

Her ser du alle vores ferieboliger i Spanien 

Landskabet i Galicia

Kysten byder på store kontraster fra jævne strande som Ad Mariñas til farlige klipper og maleriske fiskehavne i Costa de la Muere. I området omkring Rías Atas vil du finde fantastiske strande, imponerende byer og smukke fiskelandsbyer. Ías Baixas er et besøg værd for deres naturreservater og små bugter. Baglandet i Galicia står med grønne landskaber og romantiske landsbyer med.

Større byer i Galicia: Santiago de Compostela

Byen Santiago de Compostela er sidste destination på pilgrimmenes vej og er helt sikkert en af Spaniens mest fantastiske byer. Det middelalderlige centrum er meget atmosfærefyldt og har desuden UNESCO’s status som en del af verdens kulturarv.

Turistattraktioner
i Galicia

Romerne efterlod flere monumenter i området fx murerne i Lugo, broen i Ourense og tårnet i Hércules som er et besøg værd. Det oplagte højdepunkt i Galicia er dog den fantastiske regionshovedstad Santiago de Compostela. Den var endestationen for millioner af pilgrimsrejsende.

Sportsaktiviteter i Galicia

Golf, vandring, vandsport, parkområder med mulighed for ridning og cykling er alle til rådighed i dette område. I Galicia finder du også mange floder, der er ideelle til kano- og kajakroning samt  rafting for dem, der søger spænding. Den bedste tid på året plejer at være forår og sommerhalvåret. Hvis du er til klatring eller huleforskning, har du her de perfekte steder.

Gastronomiske kendetegn for Galicia

Befolkningen i Galicia betragter deres fiskeretter som de bedste i verden. De lokale fisk, som man finder på menukortet vil være kammuslinger, orange muslinger, rejer, små ål og krabber.
Den lokale øl er Strella Galicia, der er god og stærk. Galicia er desuden kendt for de lækre Ribeiro og Albariño hvidvine. 

Klimaet i Galicia

Klimaet i Galicia er tempereret med daglige gennemsnitstemperaturer på 20 grader om sommeren og omkring 5 grader om vinteren.

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08