Til forside

Ferie i Madrid  

Madrid

Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien og er beliggende i det geografiske centrum af den Iberiske halvø. Madrid er en af de mest overraskende byer i Europa og muligvis en af verdens livligste byer. Byens brede udbud af kulturaktiviteter og kunstneriske indslag tiltrækker både turister og spanierne selv.

Madrid er en by med enestående monumenter kombineret med en moderne infrastruktur, der gør det let at komme rundt.

Men Madrid er ikke kun en kulturel destination, den er også en livlig hovedstad med mange restauranter, caféer, diskoteker og natklubber samt gode shoppingmuligheder. Hvis du ønsker at tage en pause fra den spanske kunst eller natteliv, har byen masser af parker og fritidsattraktioner, hvor du kan slappe af.

Her ser du alle vores ferieboliger i Spanien 

Landskabet i Madrid

Madrid egnen har et væld af åbne områder med varieret landskab lige fra Madrid Sierra, som er en række bjerge med smukke områder og udsigter til den frugtbare slette Aranjuez og La Mancha landskabet.

Større byer omkring Madrid

Skulle du få lyst til at flygte fra Madrids travle gader, kan du finde flere byer hvor du kan bruge en halv eller hel dag, fx Toledo, Ácila, Cuenca, Segovia eller Chinchón. Det berømte kloster El Escorial som Philip II byggede 50 kilometer uden for Madrid er et besøg værd.

Turistattraktioner i Madrid

Madrid er en energisk by, som altid tilbyder meget at lave og se. Nogle af byens vigtigste historiske steder er den store kongelige plads i Madrid, det kongelige teater, nationalbibliotekets bygning, Plaza Mayor, Plaza de oriente, det arkæologiske museum og de tre prægtige kunstmuseer: Prado museet, et af de største kunstmuseer i verden, med specielle rum til Goya, Velazquez, El Greco, Zurbarán, Murillo og Tiziano, The Museo Nacional de Arte Reina Sofía museet samt Thyssen-Bornemisza museet.

The Retiro Park er med sikkerhed den smukkeste park i Madrid. Her kan du slappe af, gå ture eller sejle på søen i midten af parken, imens du får indblik i de lokales liv.

Sportsaktiviteter i Madrid

I Madrid og omegn kan man svømme, ride, spille tennis og golf samt fiske og gå på jagt.

Gastronomi i Madrid

På menukortet finder man mange retter med lam og kalvekød såvel som gryderetter fx Cocio Madrileño. Set i forhold til Madrids geografiske placering er det en smule overraskende, at Madrid er det rene paradis for fiskeelskere. Byen har det andet største fiskemarked i verden næst efter Tokyo. Iblandt de regionale specialiteter er de delikate asparges fra Aranjuez og den meget typiske Sopa de Ajo. Det ideelle tilbehør til sådanne måltider er de unge og krydrede vine fra regionen, vinos de Madrid.

Klimaet i Madrid

På grund af Madrids beliggenhed er klimaet karakteriseret ved meget varme og tørre somre og kolde vintre dog ofte med en blå himmel.

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08