Til forside

Ferie i Spanien  

Kør selv ferie Spanien

Spanien

Spanien kan danne rammerne om en skøn ferie hele året rundt, hvad enten man er til strandferie, aktiv ferie eller naturferie. Landet er rig på historie og skøn natur og nok mest kendt for flamingo, tyrefægtning, fantastiske strande og meget solskin, men Spanien byder på mere end det med sine gastronomiske oplevelser, gamle traditioner, historiske monumenter, moderne byer og verdensklassemuseer.  

Landskabet er fantastisk, smukt og varierende med den barske Atlanterhavskyst til de udtørrede sletter i Castilla, fra ørkenlignende områder til eksotiske og frugtbare landskaber. Vejene leder én til en strøm af overraskelser med gemte landsbyer og uventede slotte, små gemte bugter og store sandstrande.

Spanien har noget for enhver, oplev fx solskinsøen Mallorca, de smukke middelhavsstrande i Costa Blanca, Costa del Azahar eller Costa Brava, hovedstaden Madrid, den dynamiske by Barcelona, de dejlige vinterdestinationer på de kanariske øer, ørkenlandskabet i Costa de Almeria, det hektiske natteliv på Costa del Sol eller den skønne natur i Pyrenæerne i Catelonien.


 

Udvalgte ferieboliger i Spanien

  

Vis alle »

 
  

Kør selv ferie
Spanien, Port de Pollenca
6 pers
Fra DKK 5.047,00

  
  

Kør selv ferie
Spanien, Benissa
12 pers
Fra DKK 5.303,00

 
  

Kør selv ferie
Spanien, Pyrenæerne
16 pers
Fra DKK 12.402,00

  
  

Kør selv ferie
Spanien, Alcudia
6 pers
Fra DKK 6.151,00

 


Her kan du se alle vores ferieboliger i Spanien
Andalusien

Andalusien

Andalusien er det sydligste område i Spanien og den mest fuldkomne spanske del af den Iberiske halvø. Det kendte billede af Spanien som et land med tyrefægtning, flamenco, sherry og flotte slotte stammer fra denne region. Andalusien byder dog også på spændende arkitektur, høje bjerge, floder og smukke, hvide sandstrande.

Læs mere om Andalusien


Costa de la Luz

Den sydvestlige kyst i Andalusien bliver kaldt  Costa de la Luz (Lyskysten) på grund af områdets strålende og livlige sollys hele året rundt, som oplyser de omkringliggende byer, gader, hvidmalede huse og gyldne sandklitter. Fra de små landsbyer langs kysten findes der er enestående udsigter til Gibraltar og til den afrikanske kyst.

Læs mere om Costa de la Luz

Costa de la Luz

Costa Del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol (Den solrige kyst) i det sydlige Spanien er beliggende direkte ud til Middelhavet og er et af Spaniens mest populære turistmål.  Costa del Sol byder på solrige strande, smukke bjergområder med spændende dyreliv og de kendte "hvide byer". Det milde klima gør strandene attraktive det meste af året og det bredde udvalg af udendørs- og vandsportsaktiviter tiltrækker mange besøgende.

Læs mere om Costa del Sol


Costa Blanca

Costa Blanca ligger i den østlige del af Spanien og byder på mere end 200 km kyststrækning. Områdets fantastiske strande, dejlige sollys og det varme vejr gør Costa Blanca til et spændende rejsemål. Byen Costa Blanca er en af de mest kosmopolitiske byer i Europa med en spændende gastronomi, festivaler, sportsarrangementer og kulturelle tilbud året rundt.

Læs mere om Costa Blanca

Costa Blanca

Nogle af billederne er venligst udlånt af det Spanske Turistkontor, www.spain.info/dk.

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08