Til forside

 

Vacasol servicegarantiMarkedets bedste servicepakke

Vores service begrænser sig ikke kun til vores website. Vores callcenter er hver dag i tæt kontakt med de lokale servicekontorer, og I er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Det kalder vi ”Visit Europe. The local way”.
Gratis afbestillingsret

Hos Vacasol kan I trygt bestille ferieboligen uden at skulle bekymre jer om uforudsete hændelser. Alle lejepriser er nemlig inklusiv en afbestillingsret, som dækker indtil dagen før lejemålets tiltrædelse.


350 servicemedarbejdere i Europa

Hver weekend står der 350 servicemedarbejdere klar på destinationerne til at byde alle Vacasols kunder velkommen i deres ferieboliger. Skulle I efter ankomst have spørgsmål eller andre ønsker, hjælper de jer naturligvis også gerne videre. Husk! Medbring og henvis altid til jeres lejebevis.


100% produktkendskab

Vacasol samarbejder udelukkende med lokale ferieudlejere i store dele af Europa. Det betyder, at hvis I har et helt konkret spørgsmål til ferieboligen, som vil kræve, at man har set ferieboligen, så vil vi tage kontakt til vores lokale partner på destinationen og bede ham/hende om at svare på jeres spørgsmål. Vi vil naturligvis sende svaret så hurtigt og uddybende, som det er muligt.


Callcenter alle hverdage

Vores callcenter i København står alle hverdage klar til at besvare jeres spørgsmål eller hjælpe jer med at finde netop den destination eller feriebolig, som passer bedst til jeres behov.


24 timers e-mailservice

I kan altid sende os en e-mail med spørgsmål eller ønsker til jeres ferie – vi vil gøre alt, hvad vi kan for at besvare denne e-mail inden for 24 timer. Hvis dette ikke er muligt, vil vi meddele jer dette inden for 24 timer.


Personlig chat-service

Inden for vores åbningstider kan I altid komme i personlig kontakt med vores callcenter enten via telefonen eller via vores chat-service. Via chat-servicen har I mulighed for at stille alle tænkelige spørgsmål til vores callcenter, og skulle der opstå et spørgsmål, som skal undersøges nærmere, vil vores callcenter evt. bede om jeres e-mail i stedet.

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

Om Vacasol


Hos Vacasol A/S samarbejder vi med erfarne ferieboligudlejningsbureauer i primært Sydeuropa.

Vi har aktuelt over 100 samarbejdspartnere som leverer ferieboliger til vores netværk.

Vi er 100% internetbaseret, al aktivitet foregår via internet og telefon.

Vi har ingen fordyrende led eller store udgfter til eksempelvis feriekataloger med forældede informationer.

Læs mere

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08