Til forside

Ferie i Italien  

Kør selv ferie Italien

Italien

Italien er det unikke ferieland året rundt.
En rejse til Italien byder på spændende storbyferier så som Firenze og Rom med masser af shopping og kulturskatte, badeferie ved Rivieraen eller Adriaterhavets lange kyststrækninger med pragtfulde strande og klipper eller til de mere fredelige bjergområder ideelle til ski og vandring. 

Italien har alt hvad hjertet begærer af historiske monumenter, førsteklasses museer, middelalderlandsbyer, sportsaktiviteter og unikke landskaber som i Toscana, Umbrien og Venedig krydret med et behageligt middelhavsklima og en spændende kultur med en skøn gastronomi.

Italien kan tilbyde alt det, der gør ferien perfekt for familien, kunstelskeren, den historisk interesserede, kør selv ferie entusiasten og livsnyderen.

Her er så meget at se og opleve, at én ferie ofte bare giver appetit til mere.


 

Udvalgte ferieboliger i Italien

  

Vis alle »

 
  

Kør selv ferie
Italien, Chianti
4 pers
Fra DKK 2.897,00

  
  

Kør selv ferie
Italien, Jesolo Lido - Venedig
4+1 pers
Fra DKK 2.813,00

 
  

Kør selv ferie
Italien, Bardolino
4+3 pers
Fra DKK 5.747,00

  
  

Kør selv ferie
Italien, San Gimignano
4+2 pers
Fra DKK 6.571,00

 


Se vores ferieboliger i Italien
Sicilien

Sicilien

Hold ferie i Sicilien og oplev kærlighed ved første blik! Man kan kun blive forelsket i Italiens største og smukke ø, Sicilien, der forener et imponerende udvalg af livsglæder, som kommer til udtryk i en mangfoldighed af dufte, farver og lyde. Det dejlige vejr og de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer gør øen til et paradis, uanset hvilken ferie du ønsker dig.

Læs mere om Sicilien


Sardinien

Sardinien er Italiens næststørste ø og ligger lige midt i det dejlige Middelhav. Sardinien er nok den ø i Europa, der minder mest om øerne i Caribien på grund af dens tropiske vegetation, det varme klima og det rene, turkisblå vand. Øen er absolut et paradis for alle naturelskere, der ønsker en badeferie med gode dykkermuligheder blandt farverige fisk og gamle romerske skibsvrag.

 

Læs mere om Sardinien

Sardinien


Toscana

Toscana

Med en smuk beliggenhed ud mod det Liguriske Hav på Italiens vestkyst ligger det pragtfulde Toscana, som er mest kendt for sit smukke, bakkede landskab med vinmarker, olivenlunde og bølgende marker med store gule solsikker, der smiler op mod den dybblå himmel. Her ligger kilometervis af skønne, børnevenlige sandstrande, historiske bygninger og kunst, hvor end man kigger hen.

 

Læs mere om Toscana


Campanien

En ferie i Campania byder på én gang på skønhed, drama, historie, kultur, sol og hav. Her er den pragtfulde Amalfikyst med klassiske byer men også Sorrentohalvøen og udsigten over Napolibugten og vulkanen Vesuv. Opholder du dig i Campania, vil du hurtigt kunne mærke den magi, romantik og charme, som regionen er omgivet af.

Læs mere om Campanien

Campanien

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08