Til forside

Ferie på Korfu  

KorfuKorfu er den nordligste af de syv Ioniske øer, der ligger spredt ud vest for fastlandet i Grækenland. Elegant arkitektur, solrige strande, livligt natteliv, sportsaktiviteter og et godt køkken er noget af det, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Hvad enten du har lyst til at tage del i det spændende natteliv eller om du søger fred og ro, så finder du det på Korfu. Grækerne vil hurtigt få dig til at føle dig hjemme med deres varme velkomst og gæstfrihed.

Landskabet på Korfu

Korfu er den grønneste af alle de græske øer. Korfus naturlige skønhed er skjult under en kåbe af smaragdgrønt med en bjergtakket skyline, der strækker sig ned til det dybblå vand, der omgiver øen. Størstedelen af øen står uberørt og fascinerende smuk, som den har gjort de sidste mange århundrede. Overalt møder du vilde blomster, olivenlunde, cypresser, elegant venetiansk arkitektur, urteduftende bjergsider og solrige sand- og stenstrande.

Større byer på Korfu: Korfu by

Korfu by er bygget mellem to venetianske slotte, hvilket giver byen sin helt unikke stemning. Butikker og erhverv ligger placeret mellem det betagende og charmerende udvalg af elegante bygninger, kirker, imponerende fæstninger og smalle passager til skjulte pladser. De høje bygninger med buerne, de smalle flisebelagte gader og havdigerne er alle beviser på italienernes tidligere indflydelse på Korfu.


Turistattraktioner på Korfu

Hvis du tager en tur ind til hjertet af øen, vil det give dig indsigt i landsbylivet på Korfu og den smukke natur. Enkelte steder synes tiden at stå stille og hverdagen leves næsten som for hundrede af år siden.

Uden for Korfu by ligger der et fantastisk vandland på over 70.000 m2, som kan anbefales til familier med børn.

Sportsaktiviteter på Korfu

Den smukke natur og det milde klima, gør Korfu ideel for sommersportsgrene. Udover svømning, kan du prøve mange forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, kanoer, vandski, paragliding, dykning mv. På øen findes der næsten 300 sejlbåde af forskellige størrelser og hestekræfter, som du kan leje, og som dermed giver dig muligheden for at opleve den billedskønne kystlinie i det Ioniske Hav. I Ropa-dalen kan du besøge Korfus golf klub, hvor du kan få golflektioner og leje alt udstyr inklusive golfbiler. De der elsker naturen har mulighed for at cykle og ride på heste.

Gastronomi på Korfu

Olivenolie, løg, hvidløg og peber er basiselementerne i næsten enhver græsk opskrift og grøntsager indgår i næsten alle retter. Frisk salat af arterne Roka og Glistrada sammen med den lokalt producerede melon og de fine vine udgør det et traditionelt måltid. Blomsterhonningen med dens delikate smag kan findes næsten alle steder på Korfu, da fugtighed, blomster og bier er hovedfaktorerne i produktionen. Frugterne kumquats bruges i likør, desserter, marmelade mv. og er en af Korfus mest solgte souvenirs.

Klimaet på Korfu

Korfu er velegnet til ferier hele året rundt. Vintrene er milde og med relative høje temperaturer på 5-14 grader og ca. 4,5 timers dagligt solskin. Fra slutningen af marts og indtil november er der varmt på Korfu. Gennem sommermånederne ligger dagstemperaturerne på omkring 31 grader med ca. 12 timers daglig solskin. For- og efteråret har behagelige gennemsnitstemperaturer på omkring 20 grader.

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08