Til forside

Ferie i Frankrig  

Kør selv ferie Frankrig

Frankrig

En af de bedste måder at opleve Frankrig og franskmændene på er at besøge et lokalt marked. Kommer man tidligt om morgenen vil man møde duften af krydderier, friske grøntsager, der lige er kommet ind fra landet og et farverigt blomsterhav. Her mødes lokale, restauratører og nysgerrige turister, blot for at kigge eller gøre dagens indkøb.

For den besøgende kan Frankrig ligne et marked – her kan hver region byde på nogle unikke og ekstraordinære oplevelser. I Paris fornemmer man hurtigt det hektiske byliv præget af haut-couture-moden, kunst, smuk arkitektur og gastronomi. En ferie i én af de 26 regioner i Frankrig byder hver især på deres egen unikke landskab, kultur og gastronomi: De elegante og imponerende slotte i Loire-dalen, de kendte vingårde i Bordeaux, de forrevne kyster i Bretagne, de idylliske gårde og småbyer i Provence og de smukke hvide sandstrande i Languedoc-Roussillon.

Frankrig er landet, der kan tilfredsstille enhvers behov.


 

Udvalgte ferieboliger i Frankrig

  

Vis alle »

 
  

Kør selv ferie
Frankrig, Frejus-Saint Raphael
5 pers
Fra DKK 1.825,00

  
  

Kør selv ferie
Frankrig, Perpignan
7 pers
Fra DKK 8.046,00

 
  

Kør selv ferie
Frankrig, Beziers
7 pers
Fra DKK 1.676,00

  
  

Kør selv ferie
Frankrig, Finistere
6 pers
Fra DKK 1.124,00

 


Her ser du alle vores ferieboliger i Frankrig
Provence

Provence

Provence er Frankrigs mest populære feriemål. Mange bliver tiltrukket af det milde klima med de mange solskinstimer året rundt, de smukke strande, det fantastiske bjerglandskab, de små hyggelige maleriske landsbyer, de spændende større byer som Cannes, Nice og Aix-en-Provence, det provencalske køkken og det store udbud af udendørsaktiviteter for hele familien.

Læs mere om Provence


Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon i det sydlige Frankrig er kendt for sin varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende kulturelle monumenter, gode vine, sydeuropærisk køkken og et afvekslende landskab med bjerge, vinmarker og lange, fine og børnevenlige sandstrande.

Læs mere om Landuedoc-Roussillon

Languedoc-Rousillon

Bretagne

Bretagne

Bretagne i det vestlige Frankrig er kendt for sine dybe fjorde, stejle klipper og lange, fine børnevenlige sandstrande. Langs Bretagnes kyst ligger der et utal af badebyer alt fra store mondæne steder til små hyggelige byer. Tidevandet ved Bretagnes kyst er et imponerende fænomen. Bretagne kan desuden byde på et væld af oldtidsminder i form af gravhøje og lange rækker af bautasten.

Læs mere om Bretagne


Aquitaine

Aquitaine ligger i Sydvestfrankrig og byder både på 250 km kystlinje med lange fine sandstrande med bølger, der er perfekte til surfere samt søer, som er ideele til sejlsport og fisketure. Bjergene på grænsen til Spanien byder på vandreture med fantastiske panoramaudsigter og et utal af sportsaktiviteter. Aquitaine er desuden kendt for sine festivaler, gæstfrihed og store châteaux i Bordeaux.

Læs mere om Aquitaine

Aquitaine

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08