Til forside

Ferieinspiration  

Ferieinspiration

kids playing

Find inspiration til jeres næste ferie ved at læse mere om de forskellige ferieområder i Kroatien, Danmark, Spanien, Italien, Grækenland og Frankrig.

Visit Europe. The local way.


Kroatien

Kroatien har meget at byde på: Dejlig mad og vine, smukke små laguner, krystalklart havvand, fantastiske landskaber, spændende historiske byer, charmerende bjerglandsbyer, interessant arkitektur, romerske ruiner og velbevarede oldtidsfund.

Læs mere om Kroatien

Kroatien

Danmark

Danmark

Hvor end i Danmark du befinder dig, er der aldrig langt til den nærmeste kyst, og ferie ved havet er for mange indbegrebet af en rigtig sommerferie. Med 7.300 km kystlinie er der rige muligheder for såvel badenymfer som ivrige lystfiskere. Ferie i Danmark er ferie i trygge rammer, men med et væld af muligheder for en spændende og indholdsrig oplevelse.

Læs mere om Danmark


Spanien

Når man siger Spanien tænker man ofte på flamenco, tyrefægtning, fantastiske sandstrand og masser af solskin, men Spanien kan også tilbyde mere end det med landets dejlige velsmagende køkken, gamle traditioner, historiske monumenter, moderne byer og verdensklasse museer.

Læs mere om Spanien

Spanien

Italien

Italien

En rejse til Italien byder på spændende storbyferier så som Firenze og Rom med masser af shopping og kulturskatte, badeferie ved Rivieraen eller Adriaterhavets lange kyststrækninger med pragtfulde strande og klipper eller til de mere fredelige bjergområder ideelle til ski og vandring.

Læs mere om Italien


Frankrig

En ferie i én af de 26 regioner i Frankrig byder hver især på deres egen unikke landskab, kultur og gastronomi: De elegante og imponerende slotte i Loire-dalen, de kendte vingårde i Bordeaux, de forrevne kyster i Bretagne, de idylliske gårde og småbyer i Provence og de smukke hvide sandstrande i Languedoc-Roussillon.

Læs mere om Frankrig

Frankrig

Grækenland

Grækenland

En ferie i Grækenland byder på en blanding af smukke modsætninger og en rejse gennem myter og fortid. Overalt i Grækenland vil du møde antikke og historiske seværdigheder, små tavernaer, familievenlige feriebyer, billedskønne bjerglandsbyer, byer med et livligt natteliv, smukke børnevenlige sandstrande og et klima, der byder på mange solskinstimer.

Læs mere om Grækenland

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08