Til forside

Ferie på Sjælland  

Sjælland

Sjælland

Sjælland byder på en storslået natur og et rigt kulturliv og afstandene er små, så hvor end du befinder dig på øen, er du tæt på dejlige strande og rent badevand, mangfoldige aktiviteter og flotte attraktioner, hyggelige landsbyer eller den smukke hovedstad København. Oplev historiens vingesus blandt de mange smukke og stemningsfulde slotte og herregårde, som Sjælland har i rigt mål og som alle ligger smukt placeret i naturskønne ormåder.

Her ser du alle vores sommerhuse i Sjælland

Landskabet

Den 60 km lange Kattegat-kyst fra Hundested til Helsingør har ikke alene nogle af Sjællands bedste badestrande, men kan også tilbyde et særdeles bakket landskab med stejle skrænter, hårdføre plantager og spændende strandskove . I bunden af Sejerøbugten – området mellem Sjællands Odde og Røsnæs i Nordvestsjælland - er landskabet præget af et stort lyngområde, der samtidigt er sommerhusområde. Området er smilende, idyllisk, typisk nordvest-sjællandsk med rig variation mellem eng, skov og mark. Området byder på fantastiske panoramablikke over Sejerøbugten. Sydsjælland byder på naturskønne områder med dejlige strande og et let kuperet landskab. 

Strande

Kyststrækningen er lang og der er plads til alle, og de sjællandske strande er det perfekte børneparadis, med lavt vand og fint hvidt sand, som indbyder til at bygge sandslotte i vandkanten.

Gudmindrup Strand, Højby

Gudmindrup Strand er en af de mest populære strande i Sejerøbugten. Den er børnevenlig og meget lavvandet med gode parkeringsmuligheder.   

Hornbæk Strand

Hornbæk Strand er Nordkystens største og mest besøgte strand. Det skyldes primært den gode kvalitet af stranden - få sten, finkornet sand og god vandkvalitet. Stranden er bemandet med 2 livredderposter. 

NyhavnTuristattraktioner

Roskilde Domkirke

I Roskilde kan du besøge den store smukke Domkirke, der er et UNESCO verdensarvsmonument og hvor 20 konger og 17 dronninger er begravet.

København 

Som turist på Sjælland bør man afsætte en dag til et besøg i den smukke hovedstad. København er en by, der er i konstant bevægelse. Samtidig emmer byen af historie og hygge, så det kan være vanskeligt at vælge mellem de mange tilbud.

Stevns Klint

Stevns Klinter en 12 km lang stejl kystklint, der strækker sig fra Bøgeskov Havn i nord til Bøgeskov Havn i syd. Klinten er op til 40 meter høj og opbygget af 65 millioner år gamle lag af hvidgrå kalk, hvidt skrivekridt og flint.

Ferieboliger

Søg »

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08