Til forside

Ferie i Danmark  

Danmark

Danmark er et yndigt land… – så hvorfor ikke tilbringe den næste ferie i hjemlandet og lad hele familien opleve måske ukendte sider af det ellers så kendte.

Med til en god ferieoplevelse hører også, at familiens base er i orden og denne kan du finde i et af vore mange dejlige og børnevenlige feriehuse overalt i landet.

Danmark er som skabt til aktiv ferie. Hvor i landet, du end befinder dig, er der aldrig langt til den nærmeste kyst og ferie ved havet er for mange indbegrebet af en rigtig sommerferie og med en 7.300 km lang kystlinie er der rige muligheder for såvel badenymfer som ivrige lystfiskere.


 

Udvalgte sommerhuse i Danmark

  

Vis alle »

 
  

Kør selv ferie
Danmark, Balka
6 pers
Fra DKK 4.485,00

  
  

Kør selv ferie
Danmark, Sømarken
6 pers
Fra DKK 3.771,00

 
  

Kør selv ferie
Danmark, Nordvestfyn
8 pers
Fra DKK 3.784,00

  
  

Kør selv ferie
Danmark, Slagelse
8+2 pers
Fra DKK 4.059,00

 

De danske strande er naturligvis af forskellig beskaffenhed. Ved Vestkysten finder du de kilometer brede sandstrande med det brusende Vesterhav og ved de østvendte kyster, det lidt mere rolige badevand, men de har alle tilfælles, at der er masser af plads, både for den, som søger ensomheden og for de mere selskabeligt anlagte, som holder af liv og glade dage på stranden.

Du kan også afprøve dit handicap på en af de mere end 140 golfbaner eller foretage en dagsudflugt på de medbragte eller lejede cykler, som kan foregå på de afmærkede cykelruter, som der findes 10.000 km af i naturskønne områder.

Hvis du ønsker at få genopfrisket din viden omkring Danmarks tusindårige historie eller måske give familiens yngste en mulighed for at få et indblik i Danmarks spændende fortid, så er der rig mulighed for dette ved et besøg på et eller flere af de knap 500 historiske museer, som findes rundt om i landet. Som et minde om, at Danmark er et af verdens ældste monarkier findes der enestående slotte og haveanlæg overalt i landet, hvoraf mange er åbne for besøg.

Ferie i Danmark er ferie i trygge rammer, men med et væld af muligheder for en spændende og indholdsrig oplevelse.

Her ser du alle vores sommerhuse i Danmark


Bornholm

Bornholm kaldes også for Klippeøen eller Solskinsøen, grundet de mange solskinstimer, som øen kan prale af. Bornholm er et fantastisk sted at holde ferie, landskabet er helt unik og enestående og bør opleves og de bornholmske fiskerlejer er maleriske med de gamle fiskerhuse i bindingsværk og karakteristiske røgeriskorstene.

Læs mere om Bornholm


Sjælland

Sjælland byder på en storslået natur og et rigt kulturliv og afstandene er små, så hvor end du befinder dig på øen, er du tæt på dejlige strande og rent badevand, mangfoldige aktiviteter og flotte attraktioner, hyggelige landsbyer eller den smukke hovedstad København. Oplev historiens vingesus blandt de mange smukke og stemningsfulde slotte og herregårde, som Sjælland har i rigt mål.

Læs mere om Sjælland


Nordjylland

Nordjylland er det perfekte sted at holde ferie – her er der tid og plads til sammen med familien at opleve vidderne, det brusende hav, de gamle klitplantager og de marehalmsbeklædte klitter. Nordjylland er kendt for sin fantastiske naturrigdom og det specielle lys, som har inspireret så mange kunstnere gennem tiderne.

Læs mere om Nordjylland


Vestjylland

Ved Vestkysten vil du opleve hav så langt øjet rækker. Her finder man det brusende Vesterhav, Vadehavet med det karakteristiske tidevand, Limfjorden og fjorden ved Ringkøbing. Og lige så afvekslende som havet er, er mulighederne for oplevelser i Vestjylland. Med nogle af Danmarks bedste strande indbyder Vestjylland til badeferie om sommeren og lange gåture om vinteren.

Læs mere om Vestjylland 

Kan vi hjælpe?
Ring
nu på:

70 26 31 31

Kontaktinfo »

      


  • Vacasol A/S ® (Vacasol International A/S)
  • info@vacasol.dk
  • Tel +45 70 26 31 31
  • Fax +45 38 41 42 08